Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Dohány Épszig Kft Miskolc
Cím: 3535 Miskolc, Előhegy út 114.Email: info@dohanyepszigkft.hu
Web: http://dohanyepszigkft.hu/Telefon: 06/20-594-21-24
Fax: +36 46 331 856

Bevezető

FŐOLDALCÉGISMERTETŐSZOLGÁLTATÁSAINKREFERENCIÁINKELÉRHETŐSÉGEINK Az élet alapvető feltétele a víz. Nélküle sajnos nem tudunk élni, ennek ellenére nem szeretjük, ha életünk helyszíneit elviselhetetlenné teszi. A tetők készítése (időjárás elleni védelem igénye) szinte egyidős az emberiséggel. A természet bőségesen produkál nedvességet. Jöhet felülről csapadék formájában, alulról különféle intenzitású talajnedvesség hatásokként. Mindehhez még mi magunk is teremtünk nedvesség forrásokat az épületek belsejében a víz használatával. Ezen hatások ellen az épületeinket szigetelnünk kell.

Bemutatkozás

Dohány András János, a Dohány Építő-Szigetelő Bt. cégvezetője vagyok.

1992-től először, mint magánvállalkozó, majd 1993-től, mint betéti társaság foglalkozik cégünk az épületek hő- és csapadékvíz elleni szigetelésének készítésével. András és Gábor fiam is a hagyományt követve az építőipari szakképesítések megszerzése után a cég aktív tagjaivá váltak. Legfontosabb értékeink a mai napig az ügyfélközpontúság és minőség, melynek köszönhetően kialakultak több mint tíz éves partneri kapcsolataink különböző társasházakkal, cégekkel. Cégünk a kivitelezést vállalja az ország teljes területén és külföldön is.

Keresőszavak

családi ház szigetelés, családi ház tetőszigetelés, csapadékvíz elleni szigetelés, építőipari felújítás, építőipari munka, építőipari szigetelés, építőipari vállalkozás, építőmesteri munka, épület hangszigetelés, épület hőszigetelés, épület külső hőszigetelés, épület utólagos hőszigetelés, épület utólagos szigetelés, épület zajszigetelés, épületszigetelés, erkély vízszigetelés, falszigetelés, házszigetelés, hő- és hangszigetelés, hő- és vízszigetelés, külső szigetelés, lábazatiszigetelés, lábazatszigetelés, lakóparki lakás tetőszigetelése, lapostető szigetelés, lapostető vízszigetelés, tetőfedés, tetőfedés javítás, tetőfedés kivitelezés, tetőfedő, tetőfedő munka, tetőszigetelés, utólagos épületszigetelés, utólagos falszigetelés, utólagos homlokzati hőszigetelés, utólagos hőszigetelés, utólagos szigetelés, utólagos vízszigetelés, utószigetelés, vízszigetelési munka


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink